Contactgegevens
Tekni-Plex Europe N.V.
Industrielaan 37
9320 Erembodegem
Tel: 053/65.07.11 (na de kantooruren: 053/65.07.30)
Fax: 053/64.56.24
e-mail: geert.vanlierde@tekni-plex.be

Wegbeschrijving

Komende van Brussel:
E40 – Neem afrit 19 (Aalst): volg ‘Ninove - Geraardsbergen’ (= onder brug door - N45)
Aan rondpunt linksaf = ¾ rond – richting Erembodegem Zuid III (=Churchillstnwg)
1° straat rechts = Industrielaan
Laatste bedrijf op linkerkant - parking aan gebouw nr 37 (schuinover de autoschouwing/examencentrum)

Komende van Gent:
E40 – Neem afrit 19 (Aalst): volg ‘Ninove - Geraardsbergen’ (=N45)
Aan rondpunt linksaf = ¾ rond – richting Erembodegem Zuid III (=Churchillstnwg)
1° straat rechts = Industrielaan
Laatste bedrijf op linkerkant - parking aan gebouw nr 37 (schuinover de autoschouwing/examencentrum)

Komende van Ninove (N45):
Aan rondpunt aan de Albatros (vóór de E40) rechtsaf richting Erembodegem Zuid III (=Churchillstnwg)1° straat rechts = Industrielaan
Laatste bedrijf op linkerkant - parking aan gebouw nr 37 (schuinover de autoschouwing/examencentrum)


Tekni-Plex in 't kort
Om onmiddellijk naar onze vacatures te kijken, klik hier.

Tekni-Plex Europe is wereldwijd een belangrijke toeleverancier van kunststofbuisjes, dichtingen en blisterverpakkingen. Toepassingen en projecten situeren zich binnen o.a. schrijfwarensector, verpakkingssector (spuitbussen,…) en binnen de farmaceutische, medische en cosmetische sector. Tekni-Plex Europe, dochterbedrijf van de Amerikaanse groep Tekni-Plex Inc. met hoofdkwartier in King of Prussia, Philadelphia, stelt binnen Europa een 400-tal personen tewerk in verschillende verkoop- en productievestigingen en realiseert een omzet van 71 miljoen euro.

Het Europese hoofdkantoor, Tekni-Plex Europe N.V., is gevestigd in Erembodegem (Aalst) en stelt er een 250-tal mensen tewerk, verdeeld over verschillende productie-afdelingen

De business-to-business activiteiten van Tekni-Plex Europe N.V. spitsen zich vooral toe op de productie van :
  • kunststofonderdelen voor:
    • de aërosol- en dispenserverpakkingen
    • de schrijfwarenmarkt
  • medische tubing (slangetjes, voornamelijk voor gebruik in operatiekwartieren en ziekenhuizen)
  • dichtingsmaterialen voor spuitbussen, vernevelaars, en draaidoppen
  • film voor blisterverpakking (voornamelijk voor medicijnen).

Deze activiteiten richten zich op een brede variëteit van industriële toepassingen, met een sterke focus op de cosmetische, farmaceutische en medische wereld.

Hierdoor wordt Tekni-Plex Europe N.V. geconfronteerd met nieuwe productontwikkelingen, een grote nood aan flexibiliteit van het bedrijf en van haar medewerkers, hoge productievereisten aangevuld met hoge verwachtingen op het vlak van hygiëne, …


Nieuwtjes

Overgenomen uit http://www.duodag.be/news.aspx#gtb123

22 maart 2012 04:27 DUOdag geeft Kristine nieuwe uitdaging

Tekni-Plex Europe in Aalst neemt vandaag voor de eerste keer deel aan de DUOdag. Het bedrijf, dat verpakkingen, aerosol buisjes en spuitbussen produceert, verwelkomt Kristine. Zij kampt met een rugletstel waardoor fysieke arbeid moeilijk is.

“Omdat steeds meer bedrijven mensen met een arbeidsbeperking een kans geven, wil Tekni-Plex ook zijn steentje bijdragen”, vertelt personeelsmanager Geert Van Lierde. “Vandaag willen we Kristine kennis laten maken met de werking van ons bedrijf”, verklaart hij. “Het is niet de bedoeling dat Kristine na één werkdag het reilen en zeilen van het bedrijf kent. Dat proces verloopt in stappen. We laten haar vandaag meedraaien in een functie die verschillende aspecten omvat. Ze leert met machines werken, controles uitvoeren en metingen verrichten.”

Kristine heeft er in elk geval veel zin in. “Ik zat al een tijdje thuis tot GTB me dit voorstel deed. Het is interessant om het van dichtbij mee te maken. Ik kom hier vaak voorbij en vind het boeiend hoe zo’n bedrijf werkt. Ik had niet verwacht dat het takenpakket zo technisch zou zijn”, klinkt het. Afdelingshoofd Chris Verbeeck begeleidt Kristine in haar taken. “Ze doet het goed, al zijn er misschien andere functies die beter bij haar passen.

Sommige taken zijn misschien wat zwaar voor haar, maar controles en het instellen van machines doet ze vlot. Ik ben er van overtuigd dat mensen met een beperking kunnen functioneren in Tekni-Plex en dat tonen we hier vandaag aan.”